07.05.2015-Švajcarska Salon“Mednat“

Švajcarska Salon“Mednat“

Svake godine u proleće u Lozani, francuskom govornom području Švajcarske se održava salon "Mednat" . Ove godine je održan od 26. do 29. marta.
Salon je posetilo oko 15.000 ljudi, uključujući i mnoge stručnjake iz oblasti alternativne medicine, istraživača i običnim ljudima koji su zainteresovani za savremene metode jačanje njihovog zdravlja. Takođe, predstavljeni su razna udruženja i škole za alternativne medicine.

theranat_rikta_swiss

Firma TeraNat učestvovao na salonu prvi put. Žan Pjer Chapuis, direktor TeraNat održao je predavanje o kvantnoj medicini. Moramo da kažemo da u ovoj oblasti postoji sve veće interesovanje od strane potrošača, koji je u potrazi za novim, efikasnim, bezbolnim i neinvazivna tretmanima. Bilo je mnogo pitanja: kako rade aparati Rikta koliko je efikasna i koliko brzo možete da izleči razne bolesti.

rikta_swiss

TeraNat predstavljeni kao filteri za čišćenje i strukturiranja vode, što je takođe važno pitanje u ovom trenutku, jer je kvalitet vode je veoma važno za održavanje zdravlja.

Sajt: http://www.mednatexpo.ch/fr-CH.aspx

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>