07.05.2015-Швајцарска Салон“Меднат“

Швајцарска Салон“Меднат“

Сваке године у пролеће у Лозани, француском говорном подручју Швајцарске се одржава салон "Меднат" . Ове године је одржан од 26. до 29. марта.
Салон је посетило око 15.000 људи, укључујући и многе стручњаке из области алтернативне медицине, истраживача и обичним људима који су заинтересовани за савремене методе јачање њиховог здравља. Такође, представљени су разна удружења и школе за алтернативне медицине.

theranat_rikta_swiss

Фирма ТераНат учествовао на салону први пут. Жан Пјер Цхапуис, директор ТераНат одржао је предавање о квантној медицини. Морамо да кажемо да у овој области постоји све веће интересовање од стране потрошача, који је у потрази за новим, ефикасним, безболним и неинвазивна третманима. Било је много питања: како раде апарати Рикта колико је ефикасна и колико брзо можете да излечи разне болести.

rikta_swiss

ТераНат представљени као филтери за чишћење и структурирања воде, што је такође важно питање у овом тренутку, јер је квалитет воде је веома важно за одржавање здравља.

Сајт: http://www.mednatexpo.ch/fr-CH.aspx

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>